Events

BrummenEnergie organiseert regelmatig themabijeenkomsten, lezingen en andere events.
Daarnaast organiseren we samen met de gemeente Brummen Energietafels - gesprekstafels die mensen rondom een bepaald thema van de energietransitie bij elkaar brengen. De Energietafels hebben een eigen pagina op deze website: Energietafels

Eerstvolgend Event

foto Jan Terlouw

Na het succes van de lezing door Reinier van den Berg volgt op 16 oktober een lezing door Jan Terlouw. Deze lezing organiseert BrummenEnergie, gefaciliteerd door de gemeente Brummen.

Jan Terlouw is natuurkundige, schrijver en politicus. Terlouw is een bevlogen spreker. Zijn pleidooi bij De Wereld Draait Door om elkaar weer te vertrouwen en de verwoesting van de natuur en de aarde te stoppen raakte vele kijkers recht in het hart. Op 16 oktober spreekt Terlouw over deze thema’s en over de energietransitie die noodzakelijk is om de klimaatverandering te stoppen. We moeten anders met de natuur omgaan, wat gevolgen zal hebben voor onze leefwijze en voor het landschap. De vraag is hoe we dit als samenleving op moeten pakken en wie daarbij welke verantwoordelijkheid draagt.

Datum

16 oktober 2018

Tijd

19:30 uur

Locatie

Kruiskerk Eerbeek, Dr Gunningstraat 27 in Eerbeek 

Thema

De natuur, het klimaat en de energietransitie

LET OP: gewijzigde locatie!

Vanwege aangescherpte veiligheidseisen is het maximum aantal deelnemers aan een lezing in de hal van het gemeentehuis in Brummen beperkt. En daarmee te beperkt voor de lezing met Jan Terlouw. De Protestantse Kerk in Eerbeek is zo vriendelijk om haar kerkdeuren voor ons te openen en dat betekent dat veel meer mensen de lezing van Jan Terlouw bij kunnen wonen! 

De locatie is gewijzigd naar: Kruiskerk Eerbeek, Doctor Gunningstraat 27 in Eerbeek.   

Aanmelden

Iedereen die deze lezing wil bijwonen moet zich vooraf aanmelden. We verwachten veel bezoekers en vol = vol! Alleen mensen die zich vooraf hebben aangemeld kunnen de lezing bijwonen. Aanmelden kan via het Aanmeldformulier.

De lezingen van BrummenEnergie zijn gratis, wel vragen we een vrijwillige bijdrage in de kosten na afloop van de lezing.

Vragen of meer weten?

Neem contact op met Els Holsappel, bestuurslid Communicatie & Ledenwerving, via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  telefoonnummer 0611-303305.