Aanmelden groene energie

Voor energielevering werkt BrummenEnergie samen met om | nieuwe energie, een coöperatie die de overkoepelende leverancier is voor een aantal lokale energiebedrijven. De aanmelding gaat via onze website, maar de gegevens komen rechtstreeks terecht op de website van om | nieuwe energie.
Aanmelden of overstappen is heel eenvoudig. Je volgt daarvoor de volgende stappen:

Stap 1

Je meldt je via onderstaande link aan. Als je de link aanklikt, kom je op de site van om (SamenOm), op de speciale aanmeldpagina voor BrummenEnergie. Vul het formulier in. Je krijgt vanzelf de offerte in beeld. Als je die accepteert, volgt een periode van 14 dagen bedenktijd, waarna je automatisch klant bent.

Aanmelden Groene Energie

Stap 2

Op basis van je aanmelding neemt BrummenEnergie om binnen een week contact met je op.

Bovendien ontvang je een ambassadeurscode, waarmee je buren, vrienden en familie kunt aanmoedigen om klant te worden van BrummenEnergie | om. Je ontvangt dan € 20,--. Die kun je zelf houden, maar je mag het bedrag ook doneren aan BrummenEnergie. 

Stap 3

Na ontvangst van het contract wordt de overstap en opzegging van je huidige leverancier voor je geregeld en ontvang je zeer spoedig 100% lokale, duurzame energie van Nederlandse wind en/of CO2 gecompenseerd gas. Na je aanmelding controleert BrummenEnergie om in een landelijk register wanneer je huidige contract afloopt.

LET OP: je krijgt pas energie via BrummenEnergie | om vanaf het moment dat het contract met je huidige energieleverancier afloopt. BrummenEnergie om checkt die einddatum van je huidige contract en zorgt dat jouw contract met BrummenEnergie | om daar naadloos op aansluit. BrummenEnergie om zegt ook het contract met je huidige energieleverancier voor je op.

Vragen en meer info

Overstappen van energiemaatschappij kan meestal boetevrij, geeft weinig gedoe omdat BrummenEnergie om veel van de te regelen zaken van je overneemt en je komt nooit zonder stroom of gas te zitten.

Lees hier de algemene voorwaarden die BrummenEnergie om hanteert.

Heb je vragen of wil je meer weten over ons aanbod groene energie via BrummenEnergie om? Neem dan contact op met BrummenEnergie om. Of stuur een mail via  of bel via telefoonnummer 0313-214045.