BrummenseZon

Als je dak er geschikt voor is (dat kun je controleren op de site Zon Atlas) en je hebt de middelen beschikbaar, dan zijn eigen panelen een uitstekende investering. Het levert immers een forse besparing op op je energierekening. Het is bovendien mogelijk om, ook als particulier, de betaalde btw terug te vragen, al komt daar wel wat administratieve rompslomp bij kijken (een uitleg vind je op Zonnepanelen.net).

Voor meer informatie over het plaatsen van eigen panelen kun je contact opnemen met één van onze samenwerkingspartners. Deze vertrouwde Brummense leveranciers/installateurs van zonnepanelen onderschrijven de ambitie van BrummenEnergie om het energieverbruik binnen onze gemeente duurzamer en zelfvoorzienend te maken. Klik hieronder op het logo om naar de website van de installateur te gaan. Of bel ze meteen op!

SVS Logo

SVS Solar is gevestigd in Dieren en is opgericht door mensen met een passie voor duurzame energie en techniek. Neem contact op met Theo Verhulst, mail , telefoon 0313-760040.

Varego Logo

Varego Elektrotechniek is in 2008 opgericht door Wilfred van Reen en Norbert Goedkoop. Met de meer dan 20 jaar ervaring die Wilfred en Norbert hebben mogen opdoen bij diverse gerenommeerde bedrijven in de elektrotechnische branche in Eerbeek en omgeving willen zij jou met Varego Elektrotechniek de beste service verlenen op elektrotechnisch gebied. Varego Elektrotechniek is aangesloten bij Sterkin, die garant staat voor erkende installateurs. Mail , telefoon 0313-652892.