Energie besparen in je woning met de energiecoach

energiecoach logootjeWil jij energie besparen in jouw woning, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan komt de energiecoach graag bij je op bezoek om te onderzoeken wat er in jouw huis aan maatregelen mogelijk is.

De eerste 16 gesprekken voor de energiecoaches in Brummen zijn aangemeld. Nu de rest van Brummen, Eerbeek en het Buitengebied nog! Heb jij je al aangemeld?

Een energiecoach is een vrijwilliger met specialistische kennis, die met je meedenkt over manieren om energie te besparen en je kan adviseren over energiebesparende maatregelen. De energiecoaches komen geheel gratis en vrijblijvend bij je thuis langs. De energiecoaches zijn een gezamenlijk initiatief van de energiecoöperaties BrummenEnergie en ZutphenEnergie en van de gemeente Brummen.

Wat bekijkt de energiecoach?

Samen kijk je naar het soort verwarming in je woning, de verlichting, de apparatuur die je gebruikt en de hoogte van je energierekening. De energiecoach heeft onder meer een warmtecamera om warmtelekken op te sporen. Door je woning energiezuiniger te maken bespaar je kosten en verbeter je ook het comfort in huis. Je ontvangt een overzichtelijk verslag van dit bezoek.

Aanvragen

Wil je ook dat er vrijblijvend een energiecoach bij je langs komt, meld je dan via het Regionaal Energieloket aan.

Of kom langs bij de EnergieWinkel van ZutphenEnergie op Overwelving 10 in Zutphen  (ma t/m za van 13.00 tot 17.00 uur), telefoon 0575-712072.

flyer voor energiecoach

PS: Wil je zelf energiecoach worden? Kijk dan bij onze vacatures...