Vragen over isolatie of warmtepomp? Vraag het de energiecoach!

Wil jij je huis isoleren, maar twijfel je over vloer- of zolderisolatie? Denk je erover om een warmtepomp aan te schaffen, maar weet je niet zo goed wat het beste is in jouw situatie? Of wil je weten waar je warmte verliest in je huis en bekijken wat je daar het beste tegen kunt doen? Doe dan een beroep op de energiecoach!

Een energiecoach is een vrijwilliger met specialistische kennis, die met je meedenkt over manieren om energie te besparen en je kan adviseren over energiebesparende maatregelen. De energiecoaches komen geheel gratis en vrijblijvend bij je thuis langs. De energiecoaches zijn een gezamenlijk initiatief van de energiecoöperaties BrummenEnergie en ZutphenEnergie en van de gemeente Brummen.

Wat bekijkt de energiecoach?

Met bijvoorbeeld de warmtecamera kan de energiecoach als het koud is een warmtebeeld van je huis maken, zodat je direct kunt zien waar de meeste warmte in je woning verloren gaat. Door je woning energiezuiniger te maken, verbeter je ook het comfort in je huis. De energiecoach helpt je om inzicht te krijgen in de opbrengsten en kosten van energiebesparende maatregelen. 

Hoe werkt het?

Nadat je een aanvraag indient, sturen wij deze door naar de energiecoach die het dichtst bij woont of het beste beschikbaar is. Deze neemt binnen 5 werkdagen contact met je op voor het maken van een afspraak. Dit kan ook in de avonduren. We vragen je om je jaarafrekening op te zoeken voor inzicht in je energieverbruik. Je loopt samen met de energiecoach je woning door. Later ontvang je een verslag van dit bezoek. De energiecoach helpt je bij het kiezen van besparingsmaatregelen die in jouw situatie passen.

Aanvragen

Wil je gratis een advies over energiebesparende maatregelen die bij jou en je huis passen? Meld je dan aan:

  • Bel de Energiewinkel: 0575-712072, of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of
  • Kom naar de EnergieWinkel op Overwelving 10 in Zutphen  (ma t/m za van 13.00 tot 17.00 uur)

Woon je in het buitengebied en heb je plannen voor een verbouwing met duurzaamheidsmaatregelen als isolatie, warmtepomp of zonnepanelen op dak of in de wei? Ook dan kan BrummenEnergie helpen! Kijk bij Duurzaam Buitengebied Brummen wat de mogelijkheden zijn.