Het eerste "gezamenlijke panelen" project in onze gemeente!

Zonnepanelen op het dak van de manege.

Wil je graag zonnepanelen, maar is jouw dak niet geschikt of wil je ze niet op je eigen dak hebben liggen? Grijp dan nu je kans en investeer in zonnepanelen op het dak van manege De IJsselruiters in Brummen. BrummenEnergie ontwikkelt dit project samen met Rijvereniging en Ponyclub De IJsselruiters. Het asbestdak wordt verwijderd en de rijvereniging stelt het dak beschikbaar aan BrummenEnergie om 650 zonnepanelen te plaatsen. Dit project is ook geschikt voor diegenen die al zonnepanelen op eigen dak hebben maar nog steeds elektriciteit afnemen.

Iedere inwoner binnen de postcodegebieden Brummen 6971, Leuvenheim 6974, Spankeren 6956, Laag Soeren 6957, Eerbeek 6961, Loenen 7371, Hall, 6964, Empe 7399 en Tonden 6975 kan meedoen. Dat kan al vanaf € 275,-- per paneel. Een aantrekkelijke investering en groene stroom uit je eigen omgeving: energie dichtbij noemen we dat!

Lees/download de volledige projectbeschrijving:

Projectbeschrijving Zon op IJsselruiters

Belangstelling?

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je overweegt om deel te nemen - dit verplicht je nog tot niets. Door het invullen van het formulier krijg je voorrang bij de definiteve uitgifte van certicaten.

Er zijn voor dit project in totaal 651 certificaten beschikbaar van € 275,-. Indien er voor meer certificaten wordt ingeschreven dan er beschikbaar zijn, zal de coöperatie deze verdelen op volgorde van inschrijving.

Je kunt het project overigens ook ondersteunen met een donatie van € 50,-.

Zon op IJsselruiters - belangstellingsformulier