Update 26 augustus 2019: De inschrijving voor deelname aan dit project is gesloten.

Onze eigen stroom uit ons eigen dorp, duurzaam opgewekt in ons eigen zonnepark!

En jij kunt nu investeren in dat zonnepark met een mooi rendement van 4,5% per jaar.

Profiteer mee

Je kunt al meedoen vanaf € 250 (tot maximaal € 5.000). De rente wordt jaarlijks uitbetaald, voor het eerst vanaf het tweede jaar van exploitatie vanZonnepark Eerbeek. Naar verwachting zal dit 2022 zijn (de aanleg van het park start naar verwachting eind 2020).
Schrijf je in (onderaan deze pagina) en profiteer mee van lokaal opgewekte stroom, van en voor Brummen!

Zonnepark Eerbeek

BrummenEnergie realiseert op de voormalige stortplaats van de Eerbeekse papierfabrieken een zonnepark met ruim 15.500 zonnepanelen. Dat zonnepark levert straks niet alleen stroom uit je eigen omgeving, maar je kunt er ook nog eens in investeren tegen een zeer aantrekkelijk rendement van 4,5% per jaar. En dat zonder kosten en tegen een laag risico: de omgevingsvergunning is onherroepelijk afgegeven door de Provincie Gelderland, de SDE-subsidie is toegekend en de netwerkcapaciteit is geregeld.

In dit document vind je een volledige projectbeschrijving van Zonnepark Eerbeek: Projectbeschrijving Zonnepark Eerbeek

In dit document vind je de volledige informatie over de investering en de risico’s: Informatiedocument Zonnepark Eerbeek

Eigen energie

BrummenEnergie is een lokale energiecoöperatie die zelf haar eigen stroom op wil wekken en leveren, dichtbij huis. Want wij geloven in eigen kracht. Zo worden we minder afhankelijk van grote energiebedrijven, met aandeelhouders die veelal uit het buitenland komen. Bovendien weten we zeker dat onze stroom 100% duurzaam is.

Geen winstoogmerk

BrummenEnergie heeft geen winstoogmerk; de winst die we maken steken we in nieuwe projecten die Brummen duurzamer maken. Bovendien is BrummenEnergie
een coöperatie: de leden hebben het voor het zeggen.

Investeren

Wil jij mee-investeren in duurzame stroom uit je eigen regio en daarmee ook nog eens een mooi jaarlijks rendement behalen dat vele malen hoger ligt dan het rentepercentage op je spaarrekening bij de bank? Update: de inschrijving is gesloten.

Stroom uit je eigen achtertuin

Als het zonnepark gerealiseerd is gaat BrummenEnergie echte groene stroom leveren die is opgewekt in Eerbeek. Je kunt dan dus stroom uit je eigen achtertuin afnemen.
BrummenEnergie levert nu al duurzaam opgewekte stroom uit wind en zon via haar partner om | nieuwe energie. Die stroom is opgewerkt door lokale coöperaties zoals wij, die ook net als wij geen winstoogmerk hebben. Ook onze partner om | nieuwe energie heeft geen winstoogmerk en net als wij laten zij de winst die zij maken terugvloeien naar de lokale gemeenschap waar de stroom is opgewekt. Meer weten en klant worden van BrummenEnergie | om nieuwe energie? Hier leggen we uit hoe makkelijk het overstappen is: Meld je aan voor groene energie!