Inwoners van Brummen, Leuvenheim, Empe, Tonden, Hall, Eerbeek, Loenen, Laag-Soeren of Spankeren kunnen zonnepanelen aanschaffen op het dak van Manege De IJsselruiters in Brummen. Dit is wel de laatste kans, omdat er nog slechts 200 panelen beschikbaar zijn. De overige 450 panelen zijn reeds verkocht. Op woensdagavond 5 februari zijn belangstellenden welkom voor een informatieavond in Tjark Riks aan de Derickxkamp 2A in Eerbeek. Vanaf 19.30 uur staat een gratis kopje koffie klaar. 

Duurzame energie, maar dan niet zoals je gewend bent. BrummenEnergie | om vormt samen met meer dan 40 andere lokale energiecoöperaties het om | nieuwe energie collectief: Een non-profit organisatie, waarbij alle opbrengsten worden geïnvesteerd in nieuwe duurzame projecten en in het verlagen van de energietarieven, waardoor jij direct meeprofiteert.

Wij  mogen vanuit BrummenEnergie terugkijken op een mooi jaar 2019. Na jarenlange voorbereiding zit er eindelijk schot in onze zonneparken Doonweg/Eerbeek en Elzenbos/Brummen, ook met IJsselwind zijn er stappen gezet. En meest recent is de grote belangstelling voor jouw zonnepanelen op het dak van Manege De IJsselruiters.

Je kunt nog meedoen aan onze eerste postcoderoosproject!

Er zijn nog 250 zonnepanelen beschikbaar binnen het project Zon op IJsselruiters. Dat betekent dat inwoners uit Brummen, Eerbeek, Hall, Tonden, Leuvenheim, Spankeren, Empe, Loenen en Laag Soeren de kans hebben om te investeren in zonnepanelen op het dak van manege De IJsselruiters in Brummen en daarmee hun eigen zonne-energie kunnen opwekken!

Wie zijn toch al die vrijwilligers achter onze lokale groene energiecoöperatie? Wat doen ze en waarom? In het nieuwe jaar zetten wij elke maand een vrijwilliger achter BrummenEnergie in het zonnetje. Dat werkt vast aanstekelijk, want wij zoeken nog veel meer vrijwilligers.