Steeds meer mensen hebben interesse om elektrisch te gaan rijden. Het aanbod van modellen neemt snel toe, de actieradius wordt steeds groter en er komen steeds meer laadpalen en snelladers. In de media verschijnen steeds vaker berichten over elektrische mobiliteit, maar die zijn nog wel eens tegenstrijdig. Kun je nu wel of niet uit de voeten met de actieradius? Moet je wachten op nieuwe technische ontwikkelingen? Is elektrisch rijden écht goedkoper? Kortom: wat is waar en wat niet? Wie helpt om de juiste keuze te maken? Emovia is een onafhankelijke en deskundige partij die antwoord kan geven op al deze vragen.

Emovia is een stichting die onlangs in de regio Oost-Nederland is opgericht en is hét startpunt voor elektrisch rijden. Een enthousiaste organisatie die het daarnaast ook mogelijk maakt om alle merken en modellen op één plek te zien en uit te proberen, en helpt een keuze te maken die het best past bij iemands persoonlijke wensen. Waar men financieel inzicht geeft, alles kan vertellen over deelauto's, en alles weet over opladen en laadinfrastructuur. 

Beleef op zaterdag 20 januari elektrisch rijden!
In het hippe nieuwe Noorderhavenkwartier van de middeleeuwse stad Zutphen kun je die dag een breed aanbod aan 100% elektrische automodellen bekijken. Ook zijn er trendy 100% elektrische scooters. Met diverse modellen kun je proefritten maken. Je kunt alle vragen over elektrisch rijden stellen aan onze specialisten. Kopen, leasen, delen, huren, mobility as a service; nieuw of tweedehands; alle opties zijn denkbaar! Aan de kinderen is ook gedacht en voor de inwendige mens is er op en rondom het evenementgebied een divers aanbod aan heerlijke biologische hapjes en drankjes. Klik hier voor meer informatie