Op woensdagavond 6 februari organiseert BrummenEnergie een Energiecafé over energieneutraal wonen. Hoe kan ik het beste mijn huis isoleren om energie te sparen? En hoe krijg ik mijn huis van het gas af? Hoe word ik energieneutraal, of nog beter: hoe kom ik aan ‘nul op de meter’? Twee inwoners uit onze eigen gemeente vertellen over hun ervaringen met het verduurzamen van hun woningen. 

Frank Kleijer heeft zijn vrijstaande woning in het buitengebied zo goed als van het gas af. Hij vertelt hoe hij dit heeft aangepakt. Bart Boerema vertelt over de energiebesparende maatregelen die hij genomen heeft voor zijn vrijstaande woning in het dorp Eerbeek. Na deze inspirerende bijdragen vertellen onze projectleiders de laatste stand van zaken rondom onze zon- windprojecten: Zonnepark Eerbeek (Doonweg), Zonnepark Elzenbos (Brummen) en IJsselwind. 

Na de pauze handelen wij een aantal formele punten af tijdens onze ALV, zoals het financieel jaarverslag 2018 en een bestuursverkiezing. 

Iedereen die geïnteresseerd is in het thema Energieneutraal Wonen is vanaf 19.30 uur van harte welkom om (een deel van) deze avond bij te wonen in Plein Vijf in Brummen! Vooraf aanmelden is niet nodig.