Op woensdagavond 3 april organiseren we samen met de gemeente Brummen een vervolg op de Energietafel Buitengebied van 25 april vorig jaar. Deze avond is bedoeld voor iedereen die in het buitengebied woont of er een agrarisch bedrijf heeft en die de komende jaren van plan is om woning of bedrijf te verduurzamen. 

Vanaf 19.15 uur staat de koffie en thee klaar in de hal van het gemeentehuis in Brummen en om 19.30 uur start het programma. We kijken eerst terug op de vorige Energietafel Buitengebied en naar ontwikkelingen die we op het platteland van Brummen af zien komen. Dat doen we samen met de pitchers van de eerste Energietafel Buitengebied: Mirjam ten Hove van EMD Monumentenzorg en Nando Klein Gunnewiek en Gerrit Langelaar van Bilan BV. Daarna gaan we met elkaar op onderzoek uit. We kijken naar de wensen en plannen van de individuele deelnemers, maar ook naar kansen en mogelijkheden voor een gezamenlijke (buurtgerichte) aanpak en de (inkoop)voordelen die die aanpak mogelijk te bieden heeft.

Aanmelden

Iedereen die bezig is met of de komende jaren plannen heeft om zijn of haar woning of bedrijf in het Brummense buitengebied te verduurzamen of om zelf duurzame energie op te wekken is van harte welkom om de tafel op woensdagavond 3 april bij te wonen. Deelname aan de Energietafel Brummen is gratis, wel graag vooraf aanmelden.