Op 18 november a.s. organiseren wij samen met Landschapsnetwerk Brummen het jaarlijks Landschapsgesprek, met als thema Energieopwekking in het Brummens Landschap. De avond staat in het teken van de energietransitie en wat dat gaat betekenen voor het Brummens Landschap.

Om aan de internationale afspraken van Parijs (2015) te voldoen, gaat Nederland grootschalig zon- en windenergie opwekken. In 2030 moeten we 49% minder CO2 uitstoten dan in 1990. Hoe gaat dat er in het Brummens landschap uitzien? Kiest u voor zonneparken of juist voor windmolens? En waar moeten die dan komen en onder welke voorwaarden?

U wordt bijgepraat door deskundigen over de energieopgave, over oplossingen en de consequenties voor het Brummens Landschap. Aan de hand van het Dialoogspel van BrummenEnergie komt u spelenderwijs met elkaar in gesprek over deze ontwikkeling.

Het programma voor de avond kunt u hier inzien/downloaden: Programma Landschapsgesprek 2019

De avond begint om half acht (inloop vanaf zeven uur) en vindt plaats in de Reuvershoeve in Brummen. Omdat we een hoge opkomst verwachten vragen we u zich aan te melden bij Quirine Dekker van het Landschapsnetwerk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vooraf kunt u gebruik maken van een aanbieding van de Reuvershoeve om een pannenkoek te nuttigen voor € 10,50 in plaats van € 13,50. De aanbieding geldt voor een strudel pannenkoek met appel, rozijnen, kaneel, suiker, slagroom en vanillesaus of een wildpannenkoek. Wilt u van deze gelegenheid gebruikmaken, reserveer dan een tafel bij de Reuvershoeve (telefonisch 0575 56 00 47 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) onder vermelding van ‘Landschapsgesprek 2019’.