Doe mee aan ons eerste Postcoderoosproject in de gemeente Brummen!

Je kunt nog tot eind december inschrijven voor jouw zonnepanelen op het dak van Manege De IJsselruiters in Brummen. Wij ontwikkelen dit project samen met Rijvereniging en ponyclub “de IJsselruiters”.

De IJsselruiters stellen hun dak ter beschikking aan BrummenEnergie om 651 zonnepanelen te plaatsen. Wanneer je een dak hebt, dat niet geschikt is voor zonnepanelen, dan is dit een ideale oplossing. Ook wanneer je niet voldoende zonnepanelen op je eigen dak kwijt kunt, dan kun je dit nu aanvullen met een aantal zonnepanelen op het dak van de Manege.

Manege de IJsselruiters combineert dit project met het saneren van het asbest dak en het monteren van een nieuw dak. BrummenEnergie draagt bij in de kosten van deze sanering. Dat geeft inwoners uit de gemeente Brummen en omgeving de kans om 100% duurzame stroom af te nemen uit de eigen gemeente.

Aanmelden

Iedere inwoner binnen de postcodegebieden Brummen 6971, Leuvenheim 6974, Spankeren 6956, Laag Soeren 6957, Eerbeek 6961, Loenen 7371, Hall, 6964, Empe 7399 en Tonden 6975 kan meedoen. Dat kan al vanaf € 275,-- per paneel. Meer informatie en een inschrijvingsformulier vind je hier: Zon op IJsselruiters.