Gemeente Brummen van het gas af. Hoe pakken we dat aan?

In de komende jaren tot 2030 moeten er in de gemeente Brummen een groot aantal woningen goed geïsoleerd, van het aardgas afgehaald en op duurzame wijze verwarmd worden.

Maar hoe willen we dit aanpakken in onze gemeente? Kijken we alleen naar het loskoppelen van gas of kijken we breder naar wat er speelt en leeft in de wijk? Zien we kansen voor zo’n integrale aanpak en in welke wijken? Hoe doen we dat en wanneer? Welke stappen moeten we zetten en wie wil en kan daarin een rol spelen?

Hoogleraar duurzaam bouwen Anke van Hal, dorpsgenoot en lid van BrummenEnergie, laat ons zien hoe je tot een aanpak kan komen die past bij de belangen van zowel de bewoners, de overheid als de uitvoerders. Samen met woonorganisaties, welzijnsorganisaties, wijkagenten, gezondheidsorganisaties en de wijk- en dorpsraden onderzoeken we de mogelijkheden voor een Brummense aanpak van de warmtetransitie. Bewoners en andere geïnteresseerden in de gemeente Brummen zijn van harte welkom aan de Energietafel Warmte op 2 december!

Locatie: Grand-Café De Korenmolen, Kanaalweg 3 in Eerbeek. Aanvang: 19:00 uur.

Deelname is gratis, wel graag even aanmelden: Aanmelding Event