Je kunt nog meedoen aan onze eerste postcoderoosproject!

Er zijn nog 250 zonnepanelen beschikbaar binnen het project Zon op IJsselruiters. Dat betekent dat inwoners uit Brummen, Eerbeek, Hall, Tonden, Leuvenheim, Spankeren, Empe, Loenen en Laag Soeren de kans hebben om te investeren in zonnepanelen op het dak van manege De IJsselruiters in Brummen en daarmee hun eigen zonne-energie kunnen opwekken!

De IJsselruiters stellen hun dak ter beschikking aan BrummenEnergie om 650 zonnepanelen te plaatsen. Wanneer je een dak hebt, dat niet geschikt is voor zonnepanelen, dan is dit een ideale oplossing. Ook wanneer je niet voldoende zonnepanelen op je eigen dak kwijt kunt, dan kun je dit nu aanvullen met een aantal zonnepanelen op het dak van de Manege.

Manege de IJsselruiters combineert dit project met het saneren van het asbest dak en het monteren van een nieuw dak. BrummenEnergie draagt bij in de kosten van deze sanering. Dat geeft inwoners uit de gemeente Brummen en omgeving de kans om 100% duurzame stroom af te nemen uit de eigen gemeente.

Informatiebijeenkomst

Ruim 30 geïnteresseerden waren aanwezig bij de voorlichtingsavond over project ‘De IJsselruiters’ op 11 december. Tijdens de bijeenkomst heeft projectleider Guus Köster van Brummen Energie voorlichting gegeven over dit postcoderoosproject en hebben geïnteresseerden de mogelijkheid gekregen om vragen te stellen. Aan het einde van de avond heeft zich nog een aantal deelnemers ingeschreven waardoor de teller inmiddels op 40 geïnteresseerden staat die ongeveer 400 zonnepanelen hebben gereserveerd. Dat betekent dat er nog 250 panelen te vergeven zijn, dus wacht niet te lang en meld je nu aan!

Waarom Meedoen?

  • Samen met de inwoners uit eigen omgeving energie opwekken voor een schone wereld
  • Een voordelige investering met belastingvoordeel; u betaalt 15 jaar geen energiebelasting op uw stroomverbruik
  • Een goed rendement, we verwachten dat u uw investering in ongeveer 9 jaar terug verdiend heeft.

Aanmelden

Iedere inwoner binnen de postcodegebieden Brummen 6971, Leuvenheim 6974, Spankeren 6956, Laag Soeren 6957, Eerbeek 6961, Loenen 7371, Hall, 6964, Empe 7399 en Tonden 6975 kan meedoen. Dat kan al vanaf € 275,-- per paneel. Meer informatie en een inschrijvingsformulier vind je hier: Zon op IJsselruiters.