Na de zomer start de installatie van de zonnepanelen op het dak van manege 'De IJsselruiters' in Brummen. Het grootste gedeelte van de zonnepanelen is verkocht, maar er zijn nog ongeveer 85 panelen beschikbaar. Iedereen die zelf geen geschikt dak heeft, of meer verbruikt dan de eigen panelen opbrengen (bijvoorbeeld als gevolg van een elektrische auto) en die in  Brummen, Leuvenheim, Empe, Tonden, Hall, Eerbeek, Loenen, Laag-Soeren of Spankeren woont, kan nu nog profiteren en investeren in zonne-energie!

Met zonnepanelen op het dak van manege 'De IJsselruiters' kun je flink besparen op je energierekening. Met de aankoop van deze zonnepanelen hoef je namelijk 15 jaar lang geen energiebelasting over het energieverbruik betaald te worden!
Lokale energiecoöperatie BrummenEnergie ontwikkelt dit project samen met Rijvereniging en ponyclub “De IJsselruiters”. De IJsselruiters stellen hun dak ter beschikking aan de energiecoöperatie om 650 zonnepanelen te plaatsen.

Aanmelden

Iedere inwoner binnen de postcodegebieden Brummen 6971, Leuvenheim 6974, Spankeren 6956, Laag Soeren 6957, Eerbeek 6961, Loenen 7371, Hall, 6964, Empe 7399 en Tonden 6975 kan meedoen. Dat kan al vanaf € 275,-- per paneel. Klik hier voor inschrijven en meer informatie.  

BrummenEnergie

BrummenEnergie is een energiecoöperatie die zelf in haar eigen regio stroom op wil wekken en leveren: energie dichtbij. BrummenEnergie is een burgerinitiatief en gelooft in eigen kracht. Zo worden we minder afhankelijk van grote energiebedrijven, met aandeelhouders die veelal uit het buitenland komen. BrummenEnergie heeft geen winstoogmerk: de winst die gemaakt wordt steekt de coöperatie in lokale projecten die de Brummense gemeenschap ten goede komen.