Voor de uitbreiding van onze activiteiten op het gebied van energiebesparing zoeken wij energiecoaches en energieconciërges. Zij zullen vooral actief zijn voor en bij bewoners van huurwoningen. Ook zoeken we een afsprakenmaker die bewoners een (gratis) afspraak met de energiecoach aanbiedt.  

BrummenEnergie werkt samen met woningcoöperatie Veluwonen, het Regionale Energieloket en de gemeente Brummen in een project dat inwoners helpt bij het besparen van energie in hun huis. Een onderdeel van dit project is het inzetten van energiecoaches en energieconciërges in huurwoningen. Net als de bestaande energiecoaches van BrummenEnergie gaan deze energiecoaches als vrijwilliger bij mensen thuis langs om hun tips te geven hoe zij kunnen besparen op hun energieverbruik en daarmee ook op hun energiekosten. Omdat deze nieuwe energiecoaches huurders zullen bezoeken, zoeken we vooral huurders die het leuk vinden om als energiecoach aan de slag te gaan. 

Energieconciërges 

Energieconciërges geven niet alleen tips voor energiebesparing, maar brengen ook kleine besparende maatregelen aan, zoals radiatorfolie, brievenbusborstel, ledlamp of een energieverbruiksmonitor. We zoeken twee (gedeeltelijk) betaalde energieconciërges die dit najaar kunnen starten. 

Afsprakenmaker

Als afsprakenmaker biedt je bewoners een (gratis) afspraak met de energieconciërge aan. Je rol is curiaal; je bent communicatief vaardig en de schakel tussen BrummenEnergie en de inwoners van Brummen.

Interesse?

Heb jij interesse in de rol van energiecoach, energieconciërge of afsprakenmaker? Kijk dan snel hier en neem contact met ons op!