Hoge energierekeningen en hoge prijzen in de supermarkt, steeds meer mensen hebben moeite om maandelijks de eindjes aan elkaar te knopen. Heb jij moeite om de je energierekening te betalen? En wil je graag je huis energiezuiniger maken? Als je een inkomen tot 130% van het minimumloon hebt, kan de bespaarhulp je helpen! 

De bespaarhulpen van BrummenEnergie helpen je om samen te kijken naar je energierekening en te kijken of je iets kunt doen om die omlaag te krijgen. De bespaarhulpen zijn er zowel voor mensen die een woning huren als mensen die een eigen woning hebben. De bespaarhulp geeft tips en adviezen en kan zorgen voor een nieuwe energiezuinige koelkast of wasmachine. Bij een eigen woning krijg je hulp bij het isoleren van je woning, zoals spouwmuur of vloerisolatie. Je kunt een afspraak maken via de website bespaarhulpbrummen.nl.

Bespaarhulp is een project van de gemeente Brummen, Veluwonen en BrummenEnergie in samenwerking met onze buurcooperatie De A. Je kunt alleen gebruik maken van de bespaarhulp als je een inkomen hebt tot 130% van het minimumloon. Heb je een hoger inkomen en maak je je zorgen om je energierekening? Maak dan een afspraak voor een bezoek van een van onze energiecoaches!