Hou jij van klussen en van anderen helpen?
Dan is klushulp iets voor jou! 

Ben jij iemand die handig is en die het leuk vindt mensen te helpen energie te besparen?

Heb je één of meer dagdelen per week beschikbaar? Wij zoeken van maart tot en met december 2023 een medewerker die bij bewoners thuis kleine klussen uitvoert die bijdragen aan het besparen van energie. We gaan graag met je in gesprek om samen de mogelijkheden te verkennen.  

Hulp op maat voor huurders 

De actie richt zich op huurders met een inkomen tot 130% van het sociaal minimum in een huurwoning met een slecht energielabel. Eerst gaat een bespaarhulp naar de mensen thuis en bespreekt met hen op welke manier ze energie kunnen besparen, welke maatregelen genomen kunnen worden en wat er nodig is m.b.t. de uitvoering. Als klushulp ben je beschikbaar om de voorgestelde maatregelen aan te brengen. 

Wat ga je doen? 

Je komt op afspraak bij de mensen thuis om de maatregelen aan te brengen die door de bespaarhulp zijn geadviseerd. Je moet daarbij denken aan bijvoorbeeld het het inmeten en ophangen van gordijnen, het aanbrengen van tochtstrips, het ophangen van een Infrarood paneel of uitvoeren van andere kleine klussen.  

Wat verwachten wij van je? 

Je bent een vriendelijk persoon die graag en zonder vooroordelen aan de slag gaat. Je bent handig, kunt zelfstandig werken en omgaan met een flexibel werkaanbod.

Wat bieden wij? 

Je doet betekenisvol werk en de klussen worden vanuit het team aangeleverd. Je gaat zelfstandig aan de slag en maakt zelf de afspraak met de bewoners. We sluiten een ZZP-samenwerking of een nul-uren contract met je af. 

Aanmelden 

Wil jij klushulp worden? Mail dan liefst vóór 15 maart een korte motivatie met CV naar 

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met Henk Schukken:    06-53477567

BrummenEnergie voert dit bespaarhulp project voor de gemeente Brummen uit in nauwe samenwerking met onze zustercoöperatie deA in Apeldoorn. DeA heeft de regie van dit project. Je wordt onderdeel van een projectteam waarin we mensen helpen die het moeilijk hebben om hun energierekening te kunnen betalen. Meer informatie vind je op Home - Bespaarhulp Brummen