eVita HRe Ketel

Wat is een HRe-ketel?

Een HRe-ketel is een slimme cv-ketel die niet alleen warmte en warm water levert, maar ook groene stroom opwekt, gemiddeld 2500 kWh per jaar.

 

De HRe-ketel levert de electriciteit via het snoer terug aan het stopcontact. Op die manier wekt u zelf energie op voor uw eigen gebruik. Er zijn verschillende aanbieders op de markt. Eén daarvan is het Apeldoornse bedrijf Remeha. En omdat zowel BrummenEnergie als Remeha Gelderland graag duurzamer willen maken, is er voor leden van BrummenEnergie een speciaal aanbod.

Eerste 3 maanden gratis huur

Remeha heeft voor de eVita HRe-ketel een speciaal all-in-one huurconcept ontwikkeld. Hierbij huurt u de eVita voor een periode van 12 jaar en betaalt u geen aanschafkosten. Voor leden van BrummenEnergie is de eVita extra aantrekkelijk: de eerste drie maanden is de huur gratis.

Is de eVita iets voor u?

Op De Slimste Ketel kunt u eenvoudig berekenen of de Remeha eVita voor u interessant is. U vindt er nog veel meer informatie.

Offerte aanvragen

Op De Slimste Ketel kunt u een offerte aanvragen. Zet er even bij dat u lid bent van BrummenEnergie, u profiteert dan direct van de speciale aanbieding.

Indien gewenst, kan de ketel geïnstalleerd worden door één van de partners van BrummenEnergie: Ravenshorst Installatietechniek.